Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Långe s:t Jan

i den öländska gryningen

vaknar s:t Jans kapell

gnuggar sömn ur ögat

och skakar av sig all kyrklig garnityr

jätten reser sig i all sin prakt

tar plats vi stranden

en stenstod som spejar över mörka vatten

leder havets folk

och skutorna besjunger

Långe Jan




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-04 18:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin beskrivning...
2013-10-04

  KYREUS of Sweden
INKARNATION.
2013-10-04

  Nina.H
En vacker dikt.. levande om
denna fyr på Öland. Fint!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP