Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker och jag drömmer..

 

Jag tänker och drömmer när natten sänker sig.

Det är nu jag törs tänka tankarna som på dagtid bara göms undan.

Vi borde inte skämmas vi borde våga visa att vi älskar.

Samtidigt är spänningen av att leka undanskymt upphetsande.

Vi glöder och vi brinner av vår lust.

Lyckan finns för alla, bara på olika sätt.

Vi känner en obeskrivligt känsla av ömhet och närhet och sexuell frustration.

Vi är lyckliga av att veta att vi finns för varandra.

För när ingen annan ser..

Så viskar vi

Jag älskar....

Jag vill...

Vi behöver...




Fri vers av Angel of love
Läst 402 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-10-04 20:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan av att vara älskad och åtrådd är en vacker känsla ,,,Närhet och känsla inte bara kroppsligt utan själsig närhet är bland det största behovet vi har ;)
2013-10-06

    ej medlem längre
finstämd och poetisk dikt...
2013-10-05

  Tess74
Sanning inlindat vackert i denna text
2013-10-05

    ej medlem längre
Tack för denna text!Du lyfter upp i ljuset känslor om hopp Fantasin säger väl aldrig STOPP...hoppas jag;-)
Kram
mening 7...Jag vill ha 6 NU!!
*fniss*
Zafiro*
2013-10-05

  Fem hjärtan VIP
Så sant det du skriver...Livet vore bra tomt utan drömmar och fantasier..
2013-10-05

    ej medlem längre
Livet skulle vara bra tomt om det inte fanns fantasi och undanskymda tankar, suveränt fångat av dig..
2013-10-05

  agneta pichler
så sant..
2013-10-05

  Rise Little One
sanningen finns i denna text.
2013-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
"Lycka finns för alla,
bara på olika sätt"...
fina tankar...
2013-10-04

  träsnidaren
Vilka fina ord! Så sant och vackert!!!
2013-10-04

    Lone Wolf
Verkligen sanna ord...fint!
Det är klart man önskar och längtar efter närhet, det är ju underbart. :)
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love