Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland önskar jag att jag kunde drömma, att jag kunde blunda för verkligheten och känna lycka.


Snabba steg

Skyndar på mina steg
hoppades hinna,
ville hinna se vägens slut med dig.

Du ökar dina steg,
du är mycket snabbare än mig.
Du har bråttom,
bråttom bort från mig.
Iväg till något annat,
något mindre plågsamt,
mindre smärtsamt.

Det är jag som skapar din smärta,
det är därför du inte kan stå ut i min närhet,
det är därför du längtar bort.

Mina tårar faller,
du pussar min kind.
Ett långsamt, smärtsamt
farväl.

Jag gömmer mig i min ångest,
vill inte längre se
orkar inte se.

Jag har fått nog, de räcker.




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious