Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låtsas ej gör


Non pretendere fai

Var låtsas ej

låt blixten träffa dig

lyssna på den




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-05 02:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och nära!
2013-10-06

    Svarte Petter
Jag försöker, broder.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano