Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Job?

Så oerhört j...a trött, mina mentala kast är allt för tvära, hotar att skada alla mina nära och kära!

Ena sekunden skalpellvass andra som att jogga i kylskåpskall tjära, osynliga fiender hotar att förtära!

Motorvägar utan regelverk, fulla bilister utan empati rör sig i min lob! Försöker skaka allt rätt, j...a snöglob!

Ser ständigt suddigt, svårt att avgöra rätt från det andra, är jag satan eller är jag Job?




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 09:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kollade lite grann på snöglobsfilmen igår. men var för trött. ska se en då jag orkar.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard