Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den svävande örnen och den ylande vargen

Jag är den svävande örnen i stormen
Jag är den ylande vargen på toppen av det högsta berget

Springande i den fria vildmarken mot toppen av det högsta berget
Där jag börjar yla högt från djupet av själen
Jag ylar inte så högt för att bli hörd
Inte för att bli sedd
Utan för att få allt jag kvävt i åratal ute i det fria
För att bli fri

Jag öppnar de ståtliga vingarna
och lyfter upp mot den vida öppna himlen
Som inte har någon början eller något slut
Svävar upp och betraktar jorden som krymper under mig
Flyger så högt ifrån jorden
Och dess löften om ett bra liv
Flyger bort från lögner som har stulit mitt sanna jag
Flyger bort från allt och alla

Jag är fri
Jag svävar fri
Så fri så som en örn kan bli
Jag är den löpande vargen mot toppen av det högsta berget
Jag är den svävande örnen mot friheten




Fri vers (Fri form) av Wafaa
Läst 494 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-05 14:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet

du bör få vara fri, fri i allt du vill, fri att få göra vad du vill

du är en gudinna
en naturens gudinna

så bör du dyrkas
så bör du understödjas
så bör du bejakas

2013-12-03

  mare VIP
Underbar text
måste spara!
2013-10-09

  Linda CH VIP
Gillar känslan i denna frihetslängtande text!
2013-10-09

  träsnidaren
Frigörande vackert.
Rader som andas frihet och fantastisk natur.
2013-10-05

  anathema VIP
Välskrivet och vackert om den frihet som idag saknas.
2013-10-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Härligt skaldat
2013-10-05

    Lone Wolf
Väldigt snyggt...
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse