Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenartad


Jag vill vara en annan sort,

fridlyst och förbjuden att såra.

Ett frö för vinden,

utan rötter att ryckas upp med.

Vacker och sällsynt,

mig själv, en egen art.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-10-05 14:27



Bookmark and Share


  AgnesP
Jätte fin!
2013-10-26

  Ninananonia VIP
Det är du :) vackert..
2013-10-17

  Nina Nightwish
Underbar! Du kan beröra verkligen beröra med dina ord:)
2013-10-13

  Tino
Grymt formulerat mkt trevlig poesi
2013-10-13

  Mike
En oerhört vackert skriven text! precis som många andra så blir jag förälskad i denna rad: "fridlyst och förbjuden att såra"
2013-10-12

  Armo
Mkt vackert och sällsynt!
2013-10-09

  Julio VIP
"fridlyst och förbjuden att såra"

bra^
2013-10-09

  Anna*
Unik och vacker som bokmärks!
2013-10-09

  Magica VIP
Du är redan en egen art, i positiv bemärkelse! Kram.
2013-10-09

    ej medlem längre
Jag läser en vilja att känna frihet !
Applåder !!
2013-10-05

    Lone Wolf
Så otroligt bra!
Måste bokmärka den...
2013-10-05

    ej medlem längre
gillar enkelheten!
2013-10-05

  anathema VIP
Fina tankar. Då skulle människan inte behöva bygga upp några skyddande murar längre.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP