Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FredagLördagsraggare (ni tänker med könet)

Mina känslor var aldrig mer än
vita pärlor av sönderrivna flaskettiketter
Jag har insett att jag blivit mästaren av
tårdrypande lördagsångest

Alla gånger som främlingars händer
strykit mitt hår ur ansiktet
var inte mer än
Enfaldiga försök till kroppslig
uppmärksamhet
Alla blickar jag försökt möta
men bara sett två pupiller stirrandes
ner i urringningen


För dessa människor
(Karlar)
vill inte mer än
Känna naken hud mot
ryggtavlor
Och måla sina fingeravtryck
med vattenfast färg på min vägg

För er är jag bara ett Fredagsdjur
en ung brud som alltid
är jävligt full
En sån som man kan le
lite grann mot
Och sedan stoppa händerna
innanför hennes tröja
- Dansa med mig, Säger jag

Men jag vet att ni alla tänker
Fuck dancing, Let\'s fuck

Det är slut med det nu
jag behöver inte bekräftelse från
hungriga ögon
Behöver inte gratis sprit och
sneda leénden
Nästan inte alls

Men det är annorlunda med dig
jag har kapslat in ditt leénde
I alla vinflaskor vi tömt tillsammans
och det finns inget mer jag behöver
Än dina ögon
mitt emot mina







Fri vers av unhappyvoices
Läst 640 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-03-09 20:42



Bookmark and Share


  arie
"och det finns inget mer jag behöver
Än dina ögon
mitt emot mina"

ord och inga visor, och vad ska man säga...
"fucking" bra och ett slag i mellangärdet som förhoppningsvis får något att nyktra till
2006-03-10

  kärleksbarn
jag säger ju det:
att du är bäst :)
2006-03-10

    ej medlem längre
åå! Jag blir så jävla HNJUAFNILAEWFNMOÖEAMFOA! I M P O N E R A D !
Och det är bara förordet förstår du.
Som kritikerna säger om Åsa Ericsdotter "Hon leker inte med orden, hon trollar med dem"


"Men det är annorlunda med dig
jag har kapslat in ditt leénde
I alla vinflaskor vi tömt tillsammans
och det finns inget mer jag behöver
Än dina ögon
mitt emot mina"


Fy fan, skär rakt in i hjärtat.
Förstår DU hur bra du ÄR!?!
2006-03-10

  stannar kvar
Älskar hur raden "nästan inte alls" ger en djupare känsla i texten. Mycket bra skriven, rakt på sak och med ett mycket passande språk =)
2006-03-10

  Wretling Erik
Åååå älska !!!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.