Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberblues

Inte behövde skuggor sökas i sommarljus
hotfullt sänktes de nära
sjöng smygande lögner i septemberblues
ett mörker du alltid skall bära

nynnar, vaggar, svävar stilla

frihetsfjäder flyger mig mot nya höjder
då svart september försvinner i bländande oktoberljus




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-05 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten