Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag valde att bli människa







jag valde att bli människa, ja, långt innan jag föddes.
jag smakade på ordet människa och tänkte att ja, det vill jag bli.
det verkar vara en form som kan passa mig.
det blev inte som jag hade tänkt mig.
jag blev människa och oj vad jag blev människa
med allt vad det innebär i form av känslor, tankar, oro och ångest.
jag blev människa och aj
vad det sved.
värst är det med hjärtat, ovanför mitten av kroppen
som dunkar som om allt vore på liv och död.
aldrig får man slappna av.











Fri vers (Fri form) av pang
Läst 381 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-06 00:29



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Ser att jag redan kommenterat den här. Men jösses...den är värd en kommentar till. Den sitter som ett schmäck i mig.
2014-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar sköning som sätter perspektiv utifrån det spirituella, ity du gudinna ändå ju är, allena människa en liten kort stund.
2014-01-24

  Tillbringaren VIP
Vilken bra text:-)
2013-11-02

  Armo
Underfundigt och riktigt bra!
2013-10-09

    99knivesinside
"jag blev människa och aj
vad det sved"

Bra.
2013-10-06

    ej medlem längre
du är bäst. har sagt det förr, kommer säga det igen. ja jag säger ju det
2013-10-06

    ej medlem längre
Bravo!

2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

pang
pang

Mina favoriter
livet