Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett höstlöv av dig

 

 

 

Den svävande lyckan

fångad i nyponbusken

ett höstlöv av dig




Bunden vers (Haiku) av H som i Harakka
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-06 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka