Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Editerad TinA, Renee och Mysan Ni är dom som ligger närmast mig i denna underliga period. 9e Mars 2006


We Are A Happy Family


En scen i neonljuset/Nedsläckta drömmar
Dina vita fingrar trasslar in i mina
Ett tomt andetag mot min hals
Din trygghet skrämmer mig
Jag lämnade mitt liv för era drömmar
We Are A Happy Family

Ett skänkt ljus/ I en mörk tid
Du är ett tomt skal
Snöflingorna strimlas långsamt ner från himmelen
Sakta genom våra hjärtan
Strimlas våra drömmar ner mot vår själ
Om en dröm/gömmandes bakom dina andetag
We Are A Happy Family

Ett steg i taget/ Ett andetag i kapp
Ni ger mig ljus ingen kan belysa
Ett hopp/ En dröm/
Lyser upp mörkret i mig
Mina drömmar fortsätter att skrämma
En svunnen tid om
We Are A Happy Family





Fri vers av Wretling Erik
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:14



Bookmark and Share


  PetraSally
hej - jamen när jag läser dina texter så förstår jag att du kan tänkas gilla mina - det finns nåt gemensamt i språket...jag gillar att du blandar, svenska och engelska, vardag och högtidlighet osv....att spräcka upp lite är aldrig fel!
Petra
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik