Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som stillar..




Så tom..så törstig..på livets vatten..

så hungrig..på livets bröd..

då finns du där..stillar min törst..stillar min hunger..

på alla sätt..på alla sätt..




Fri vers av passionsblomman
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-07 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!

2013-10-07

    ej medlem längre
Bra!

2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman