Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härligt rus, känslor och kärlek.


Tre ord så rara

Skuggorna skapade ett linjärt ljus,
vinet vi druckit hade börjat sitt härliga rus.

Fanns inget vi inte vågade göra,
tankarna långt därinne som jag äntligen fick röra.

Tungans band var asvlappnat och frispråkigt,
vi pratade och skrattade ingenting var längre tråkigt.

Nattens morgon kom och ruset försvann,
vi omfamnade varandra och John Blund oss fann.

Avslutade med tre ord så rara,
Jag Älskar Dig
min underbara...




Fri vers (Fri form) av Melan
Läst 305 gånger
Publicerad 2013-10-08 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan