Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bruten kvist

Den här stigen var för oss.
Varför lät vi snåren växa?
Varför ansade vi våra liv?
Nu står den tom och öde.
En bruten kvist,
ett minne blott.
Allt jag ville,
allt jag behövde -
var att finna en stig,
att hålla en hand,
en hand som din.



© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-08 11:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om förväntningar som får oss att tappa bort det sanna
2013-10-12

    Amisan
Eftertanke, frågor, minnen...starkt!
2013-10-08

    ej medlem längre
Vemodig och vacker.
2013-10-08

  Lena Själsöga Keijser
frågor
vilka berör

djupt
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller