Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Vid Kalmarsund






fårad panna

sakta drog ålderdomen fram

spillde sitt gift i lem efter lem

blåste ut livslågan

av den forna elden var nu bara svaga flammor

tunna ljuspunkter

en dans över mörkröd glöd

i blicken såg jag alla år som gått

uppradade

ett livsarkiv

han botaniserade bland gamla erfarenheter

innan jag klev i snipan såg han på mig

varnade mig

-när ålekråkan sitter i hagtornshäcken och slår rumpeknorr, då blir det storm!





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-09 12:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skulle gärna höra din dikt på redit Kalmarmål...fantastiskt fint beskrivet...
2013-10-12

  KYREUS of Sweden
Generationsgrandeur.
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP