Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets plantering

Det var som maskrosfrön i hjärnan
som blev fler och fler
tills hela huvudet
var fullt av bortblåsta dun.

En ensam blomma
hade skapat
en kaotisk äng.

Där inget annat växte
där inget annat fanns.

Ogräsets odjur var en orkan.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle