Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt objektiv i natten

du får min kropp av skaka av frustation
mina läppar att blötas av min destination
jag måste få låta dig röra mig
låta dig få beröra min kropp
Jag vill höra hur du vill ha mig

ta mig




Fri vers av Sherri
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri