Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsjazz

Jagar minutrar,
Experimentell röra
räddar nattvaka

placerar attiraljer
under minnets trädkrona




Bunden vers (Tanka) av Fröken Stork
Läst 407 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-10 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork