Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering.


Kunskap

Om din hjärna är fastlåst i egna mönster,
kan du då använda din kunskap fritt?
Det som förr var rätt blir fel när en tidrymd förflutit.

Finns den exakta kunskapen?

På randen till nanovetenskapens genombrott
Vandrar vi i kunskapsgränsernas yttersta rum
Hjärnans funktioner kan överföras
till maskinella strukturer som bygger sig själva.


Har vi då nått den yttersta kunskapen?




Prosa av Ida-Marianne
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-10 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida-Marianne
Ida-Marianne