Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen.

 

Vi vill båda stilla begäret när vår hetta stiger.

Våra händer vill bränna varandras skinn.

Smekningarna över varandras kroppar går långt över våra vildaste fantasier.

Hud mot hud rör vi oss mot vågor av underverk.

Stumma av beundran av varandra fortsätter vi älska om och om igen.

 

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 842 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2013-10-10 15:52



Bookmark and Share


  Super_Robin
Härlig läsning!
2015-05-13

    Bellan25
Hud mot hud rör vi oss mot vågor av underverk

Så vackert det här <3
2014-05-16

  Lehva VIP
Härligt. Sexigt. Härligt...igen:-)
2014-05-09

  Connie
Rykande het, gillas mycket!
2014-04-28

  H.C.B
WOW
2014-04-04

  Densen VIP
En sådan där text som gör att man inte slutar tro på kärleken:)
2014-01-05

  H.C.B
Fan, hade ju hoppats på att du var singel ;) *applåd*
2013-11-01

  ULJO
Kärlek och passion här
2013-10-12

    ej medlem längre
hettan och passionen känns..
2013-10-11

  aol
du kör så det ryker hett och härligt,
2013-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Hett...
2013-10-10

  Rise Little One
Heta känslor omvandlas till denna vackra och sensuella texten.
2013-10-10

  Tino
Snyggt skrivet
2013-10-10

  agneta pichler
vacker
2013-10-10

  Tess74
vackert
2013-10-10

  petter rost
De här raderna Angel, tycker jag är enastående fin erotisk poesi - det visionära, nästan drömska tillståndet som formar också ett konstaterande...

"Hud mot hud rör vi oss mot vågor av underverk.
Stumma av beundran av varandra fortsätter vi älska om och om igen".

Stumma av beundran av varandra... just beundran i denna situation! Det är vackert.

2013-10-10

  Fem hjärtan VIP
Puh, hett så det ryker...Blir varm enda ner till tårna..!
2013-10-10

  Lars Hedlin
Härligt och drömsk ;-)
2013-10-10

    ej medlem längre
Bra
2013-10-10

    Dan Myrbeck
Har aldrig sett
något så hett!
2013-10-10

    ej medlem längre
Vacker! Som en sommaräng;-)
Sensuell!
Erotisk!
Tack!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love