Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld utav kärlek

På väg i en vandring
som aldrig tar slut.

Jag stannade minnet en stund
för att känna
av tiden
som en gång var,
om känslan,
om den fanns kvar.

Mötet jag mindes
och förundran blev stor
då jag insåg
att du vandrat bredvid mig
i så många år.

Källan till livet
ja, det var du
och äntligen är det vår tid.
Jag går dig till mötes
på en vandring
i livets tidlösa lag.

Fylld utav kärlek
jag tar mina steg.

© Klio




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-10 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är skrivet med kärlek i sinnet.
kunde ha skrivit det samma till min Evelyn- min källa till liv
2013-11-08

  amolunda
Fina tankar :)
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio