Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fällorna

det började bra

sedan kom törnskogen
med fällorna
och stupen



smygande
nederst

kommer ledan
med en kvävande rörelse




Fri vers av Inez L
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-10 20:47



Bookmark and Share


  pang
igenkännande, klaustrofobiskt. du är bra på att beskriva mellanrummen, nyanserna.
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L