Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feg


Tänk inte, sa du. Bara kom.
Var inte rädd!

Det var jag aldrig.

Jag stal en kyss och lekte
Med stjärnglöd

Tänk inte sa du. Lev ditt liv.

Men asfalten skavde från
vägen vi sprang.

Jag släppte din hand.

Tänk inte, sa du. Var inte rädd.

Men vissa saker är svåra att ta sig ur
Hur bromsar man upp ett fritt fall?

Jag lyfte blicken mot horisonten
och släppte din hand

Det enda jag visste om det vackra
Är att det gör så ont att förlora det



© R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-11 06:23



Bookmark and Share


  Tino
Att försöka, att våga tro, som taget ur en filmscen. Magiskt! Du är en mästare på att knyta ihop säcken!
2014-01-01

  Angel of love
Den här tyckte jag väldigt mycket om.
2013-10-12

    Jane S VIP
Dina texter är fina. Tycker om. Mycket.
2013-10-11

    Emma Björn
Otroligt bra!!!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner