Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hör man att "jag fick lite panik" hade du verkligen PANIK? Jag och P träffades förra sommaren


Lite panik ... ångest

Ibland går du efter mig
strax bakom förnimmer jag dig
ett andetag ifrån att hinna upp

Men inte längre klättrar du
sakta och kall uppför mina vader
när jag minst anar
och tror att livet leker

Vi kan gå bredvid varandra nu

Jag ser dig
du skrämmer mig inte
som då




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 659 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-11 07:17



Bookmark and Share


  walborg
Mycket innehåll här, med skön konklusion
2014-02-16

  katastrofromantiker
Rolig rubrik och underrubrik med för delen.
Fin text om... hur det kan kännas att låta någon komma (för?) nära.
2013-12-20

  aol
verkligen igenkännande ångest, berörande bra skriftat vännen,
2013-10-16

    ej medlem längre
härligt bra !!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind