Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kolbäck - Eskilstuna 6 augusti 2012 citat ur en konversation


Två små pärlor av universum


"Du verkar stark",
du är en pärla av universum
Snön yr över spåren
och jag står här
med min värkande rygg

"Du har koll på dina minnen",
och alltet rasar dig i munnen
Han väntar på perrongen,
han accepterar allt - och gråter

Nu rör du över varandras ryggar
i mellanrummen finns respekten
Vi klagar, vi definierar vilddjur,
vi är två små pärlor i universum




Fri vers (Fri form) av näver de anima
Läst 590 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-11 08:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
som om "Du" vore två personer... vackra spår!!
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima