Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfager timme

Höstfager timme skingrar

en tanke

utåt

smekning så lätt

i dimtecken

vita

Eklöven formar

i vågspels

rödhav

Famnar dig otröstligt

vagt

gungandes

©Mia Sedvall 2013



Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-11 09:21



Bookmark and Share


  aol
vackert fångar du hösten,
2013-10-21

    ej medlem längre
Höstens vemod så vackert fångat.
2013-10-11

  Palett
Fin fångat !
2013-10-11

    ej medlem längre
jadå..så fin!
Tack ju


2013-10-11

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint! ;)
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall