Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigare publicerad här


Snöflingedans


minsta snöflinga
dansar genom rymderna
landar i min hand




Bunden vers (Haiku) av Ingrid Nilsson
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-03-10 09:38



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
blir lite fundersam, när en så söt tanke slutar i en varm hand
det var inte det öde jag hade önskat den dansande lilla flingan :)
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson