Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


främling

främling kommer
på vägen emot dig
räck då ut en hand
och du ska en dag
när du innerligt så behöver
motta denna utsträckta
hand





Fri vers av walle dickson
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 11:39



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Ecce homo! Bra text med ett viktigt budskap.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson