Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan jag fortfarande?


verkligen

vill minnas att jag var någon någon
gång
en sliten ryggrad och den inbitna stanken av
ånger bevisligen

inget att ha

trots allt trots det dom
ramlade in och avlöste varandra
unga män med hjärnor dövade av alkohol fortfarande
drömmande lidande jag led med
dom för dom
svankade svalde
höll om dom om nätterna

hjärtesorgen
när dom drog sig undan jag var
disposable

ironiskt hur jag alltid hånat det som golvade mig nu

fick ett tomt ciggpaket en gång
prince
ett leende och en puss i pannan innan dörren slog igen
andas helt plötsligt hopp

förvirrad

skulle strimla hud äta ett apotek

blodig och benvit men nej

jag andas

och varje andetag är det första varje hjärtslag
en brandyxa i bröstkorgen så ovant

verkligheten




Fri vers av infantsgame
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-11 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dödligt skarpt
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame