Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det får svida... ett kort poetiskt styck som jag skrivit för min Svenska kurs jag tog.


Svid

Glädjen svider kraftfullt
den låter mig blöda ensam
Sorgen omfamnar inställsamt
den står nära mig

Kärleken suckar ointresserat
den vinkar så vänligt
En känsla så ljuvlig
som jag inte kan nå

Blicken lyser drömskt
den uppträdar lögnaktigt
Kärleken låter spjuveraktig
och fortfarande svider glädjen




Fri vers av Loke
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-11 18:09



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Känn-bart.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Loke

Senast publicerade
My Heroin(e)
The Judgement
Svid
* Se alla