Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan

Jag ser allt men en då inget
jag köpslår alltid
med den döda kioskägare
om cigarett priset
och får alltid svaret:
vi höjer
i dag
eller
imorgon

Tala inte till mig
jag är den destruktiva
andedräkten över jorden

Jag är också den våta träskmarken
där slamkryparna lever
och den utsända atombombens
hjärta

När brandbilen tjuter
som en galning då lever
jag upp och jag försöker
pressa in världen i tunna
genomskinliga cirklar

Jag går på en mycket
tunn is och jag
tror att jag
kan överleva
som tiggare på vintergatans
varma sida
sexpistoler@hotmail.se




Fri vers av Karl Marx
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-12 01:05



Bookmark and Share


  Fröken Stork
Karg och tung känsla, sådär höstig på ett sätt. Man blev lite illa till mods. Bra text!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx