Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunkel

varför styvnar köttet när tanken är slapp?
varför jagar ondskan på tomma jaktmarker?
jag står här hjälplös
som ett vilset kön i nordanvind




Fri vers av Onders
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
http://www.youtube.com/watch?v=I_izvAbhExY

2013-10-12

  Federico Romano
Bra denna även om jag fattar noll..
2013-10-12

  Sebastian Noll
när flaggan flyger dit
och ibland dit
så kan det gå
har jag hört
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders