Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Det finns ord som aldrig kan bli sagda..

Dolda meningar som aldrig kom över mina läppar.

Det finns en historia i mig som aldrig får komma fram.

Efter alla dessa år önskar jag fortfarande att du ville lyssna på mig.

För jag har något att berätta, något som gör ont.










Övriga genrer av EmelyB
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 14:56



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag känner igen mig så väl i dina ord. Alldeles för väl...

Det där som ligger och skaver, det vi vill bli av med.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB