Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sticka ut eller stickas ut

Det var på en planet
långt ifrån moder jord

en ömsint kärlek till sitt barn
satts på prov

att Hela dagarna se
hur hon hängde mörkret

runt sina fönster

Och skar vackra mönster på sin hud
med sylvassa kärleksblad

Det viskas bland
vintergatans stjärnor
om att natten är så vacker mot solen

Där är det bara hon som kan närvara

För hon är där

alltid









Fri vers av Anneli A
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-14 13:37



Bookmark and Share


  Connie
Rakbladsvass och mycket berörande!
2014-10-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dissikerande rakbladsvass text.
2013-11-24

    ej medlem längre
Bravo!
2013-10-26

  KattenKin VIP
Otroligt vasst skrivet om det sköra, verkligen berörande.
2013-10-22

    Silverbjer
Oj. Jag blir så tagen.
Det här är starkt och känslosamt.
Jag tappar orden.
2013-10-17

  träsnidaren
Wow!
Vilken text.
Tar andan ur mig.
Du skriver så fint och berörande.
Äkta.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A