Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen

När staden släcks ned
Lyfter skymningens tystnad
fram
nya ljud

Löv som vänder sig
i vinden

En avlägsen hund som skäller

Grus under mina steg

En dörr som öppnas
någon som säger hej




Fri vers av soalf
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 20:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf