Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på en lerig åker...


Traska min vän

Traska min vän...
Låt fötter klafsa i det som lämnas kvar
medan regnet sköljer dig
sköljer bort allt

Min vän,
Då stövlarna blir tyngre och tyngre
och det förflutna samlas
i lager på lager under dina sulor
håller Någon dig uppe
du sjunker inte mer

Snart min vän,
har du lämnat det svårframkomliga
sparkat bort det sista mörka
låt då regn och tårar skölja dig ren

Nu min vän,
känner du hur skaren bär dig
med lättare steg går du

Gå i tillit min vän

Gå vidare...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-13 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten