Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lugna tankar gick till din grav igår...


Inte ens....

 

 

inte ens...

...och aldrig

 

en grå liten,

en björk

skrev Ferlin,

och du

trodde honom

 

men varje gång,

varevigaste

en

gång

 

möter fågeln

lyser nävern vit

 

 

2013-10-13   12:13

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-13 22:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fint,den berör
2013-10-17

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-10-17

  Jaramald VIP
Snyggt!
2013-10-14

    ADI Nehlin
så vackert och berörande
2013-10-14

  Heikki Hellman
Berörande strofer. Din uttrycksförmåga fängslar.
2013-10-14

  walborg
Fin laddad text
2013-10-13

    Lars Gullberg


Det här är bra och väldigt innerligt
Det går nästan att ta på orden.

Fint Minkki, mycket fint

//Lars


2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP