Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


inte varm

jag blir inte varm
trots solglimtar
i min fönstersmyg
och flygande vindar utanför

jag hör hur pianopärlorna
trillar ut ur mina rutor
vaniljväggarna
skriker ut sina minnen

jag betraktar min värld
inuti - utanpå
sveper in mina dockansikten
i rena nya tankar
parfymerade med
dyrköpta droppar

de ser på mig med
sina porslinsögon
sticker mig som
stela
synålar

iskristallerna klingar i mig
och jag blir inte varm

nej
jag blir inte varm




Fri vers av kanelen
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-03-10 12:59



Bookmark and Share


  bq
eviga händers toner..insjälade och "trillar ur mina rutor"
att nå i värme och att finnas i kyla "iskristallerna klingar i mig"
det land som ekar av törst men blint går i brand..

Underbart vackert!!!
2006-03-10

    ej medlem längre
Fina och lite ovanliga ord och bilder då målar upp här,
jag gillar verkligen:

jag blir inte varm
trots solglimtar
i min fönstersmyg

...kanske för att de orden ger mig
en vemodig känsla av tidig vår...?
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen