Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden mellan nu och då

Skillnaden mellan nu och då
är som sanning och lögn
skepnaden som är jag i dag
är mera sann än den
kvinna jag var en gång

Blodet som fyller min kropp
har brusat genom
mitt hjärta många gånger om
men är ändå alltid nytt
och påverkats av varje
tanke jag en gång tänkt

Skillnaden mellan nu och då
är att jag numera ser
det som tidigare var dolt
därför kan jag heller inte ljuga
för mig själv

bara vara

© Klio 2013




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 18:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Starkt!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio