Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som mörkret faller

Som mörkret faller
ner till natt
så faller jag

när

kraften tagit slut

allt är mörkt
och inga skuggor
eller dagrar mer


men

ur varje mörker
föds något nytt
om än det kan ta tid

mörkret
skyddar och lindrar
smärtan inuti
tills att den kan bäras
och förlösas

© Klio 2013




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio