Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora steg, små svar

Vi sa alltid att

vi måste lämna den här stan

att ut och bort var

vår enda lösning

en enda utväg

 

ett

enda

svar

 

på frågor som är för stora 




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson