Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pröva mig.. döda mig..




pröva mig.. döda mig..
slå mig.. förgör mig..
men gör de snabbt..
min älskade..
tiden e knapp..
snart fyller jag..
någon annans famn..


finns ej då.. här vid din sida..

älska mig.. Krama mig..
ta på mig..
håll om mig..
tala till mig
se på mig..
..se vad jag är..

..inte vad du gjort mig till..


~ angel ~


©agneta pichler
00/00-2000
munkebäck




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 668 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-10-14 21:30



Bookmark and Share


  Henning Hson
Suveränt bra!
2016-04-07

  Mizza
Så gripande, väldigt vackert och berörande!
2013-10-21

  Armo
Rättfram monolog med starka känsloskildringar. Diktjagets förtvivlan är lätt att ta på.. bra skrivet!
2013-10-21

    ej medlem längre
Mycket gripande text
Kram, och du, du ska bara ha de bästa:)
2013-10-21

  Ola Rydberg
Ja starkt

2013-10-15

  issac.a.m
Starkt berörande.
2013-10-15

  Fem hjärtan VIP
Texten sliter tag i hjärtat så hårt...!
2013-10-15

  Anna*
En text som jag bokmärker för den är så stark att jag vill läsa den fler gånger. Tack!
2013-10-15

  Angel of love
Text och bild sliter tag, starkt!
Kram
2013-10-15

  Lars Hedlin
Sort känsla som berör..kram vännen!
2013-10-15

    ej medlem längre
Jävligt bra bild dessutom
2013-10-15

    ej medlem längre
Fan vad bra! Starka ord
2013-10-15

  Maria Sundelin VIP
Känner frustration och förtvivlan i denna
2013-10-14

  träsnidaren
Vemodigt berörande.

2013-10-14

  M M Mannheim VIP
Har svårt att hitta ord till en kommentar, vet inte varför men det är något med dina ord.
2013-10-14

    ej medlem längre
stark..allvarsam
2013-10-14

  Jeppe
En omskakande text.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler