Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du var här nu skulle jag ta med dig ut i regnet som hotar, ta din hand och promenera i tysthet.... Låta mitt hjärta tala med dig....


Ord skrivna endast för dig...

 

 

 

 

 

 

 

 

Vackraste stunden i kärleken
är det
före erkännande

 

 

 

Hur gör man av den första förvirring som blir längre?
detta fallet av snurrning och rotation
som förändrar din puls och din ålder mer än en gång
i ett enda ögonblick
medan du och dina läppar står i utkanten av två ord

 

älskar dig

 

 


Åh..

 

Vad vackra de orden som vi inte säger
när vi känner att bokstaven är
oförmögen

att absorbera våra känslor




Fri vers av issac.a.m
Läst 528 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-20 21:48



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Mycket vackert.
2013-10-29

  Ninananonia VIP
Visst är det vackert.
2013-10-28

  ~LillMarlene Landen~
Ljufva rader!
2013-10-23

  Änglaögon
Fin.
2013-10-21

  Suzy med punkterna
Vackert, skört men starkt.
Oförmögen att skriva mer...
2013-10-21

  prinscess VIP
så vackert
2013-10-21

  agneta pichler
ljuvlig att läsa..
2013-10-20

  Rise Little One
"Vad vackra de orden som vi inte säger
när vi känner att bokstaven är
oförmögen

att absorbera våra känslor"

Skicklig beskrivning av den vackraste, sköraste stunden som finns i kärleken.
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m