Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä mig älskling..

 

 

 

 

 

I avståndet mellan Singapore och Sverige
landade mitt flygplan ovanför ditt skrivbord
i den levande kusten av Göteborg


Jag tänkte i mitt inre
att det är bara en genomresa
men mitt hjärta gjorde ett uppror
och stannade där
lät dig plocka med dina läppar
resans damm av hjärtats snubblande fingrar
och nöjde sig med detta tillfälliga boendet


Du fångar mig med ditt leende
och känner hur du tar i mina vingar
du doppar min kropp i vattnet av havet
likt en Poetissa som doppar sin penna i ett bläckhorn

så lever jag igen
och får en ny födelse


suckar dig
andas dig

som

ett nytt liv
ett nytt hav
ett nytt regn
en ny orkan

 

Du är inte slutpunkten i sista raden av den förflutna sidan
Du är ett sällsynt uttryck på en ny rad av den nya vita sidan

så älskling
så hjärtat

klä mig!
klä mig!
och du ska inte hitta dig naken

som den legendariska drottningen

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-14 23:39



Bookmark and Share


  ~LillMarlene Landen~
Passionerad!
2013-10-23

  Schizooliza
Du levandegör starkt och hittar styrka i saknaden. Och dina ord dansar fram elegant o träffsäkert. Bra.
2013-10-20

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-10-17

  agneta pichler
de finns få poeter
som skriver rakt in i hjärtat..

du lyckas alltid..



2013-10-17

  Suzy med punkterna
Mycket vackert och kärlerksfullt...
2013-10-15

  Rise Little One
En underbar berättelse... De korta meningarna ökar tempo i det hela och fungerar perfekt som snabba utmaningar.
2013-10-15

  prinscess VIP
vackert
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m