Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som barn

                                Som barn lärde jag mig flyga
                                i den större världen av ljus

                                 ta vara på tiden.
                                
                                Lära mig att vara
                               
Tidlös i tiden

                               Det här är ditt liv

                              Våga våga lev din dröm
                             
dela din passion

                              om du tappar dig hitta dig

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 1226 gånger och applåderad av 69 personer
Publicerad 2014-02-08 18:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denna var riktigt extra bra.
2023-04-10

    ej medlem längre
Goda råd som Du delar ut, du inspirerar oss alla,
2021-11-18

  Kungskobran VIP
Så fint
2021-11-14

    ej medlem längre
Wow så fint och enkelt.. så bra.
Tack
2020-11-09

  den nakna poeten
väldigt bra skrivet Bravo !!!
2020-09-30

  morgonstjärna VIP
det är viktigt att aldrig glömma barnet inom sig, det är viktigt och sant

har lärt mig här så många sår finns från just barndomen..förstår inte människor som lyfter handen mot människor och djur.

2019-08-16

  Quasimodo
Viktigt och fint här för att vara så mycket barn vi kan i den vuxna världen och något av det vackraste jag vet är ett barns oförställda skratt rakt ut i livet!
2019-02-26

    ej medlem längre
Du uppmuntrar och bryr dig om oss alla och vi vill läsa mer. Kärlek är härlig att få och känna.
2018-10-23

  Kungskobran VIP
Som barn var kusten fri
leken gav livsluft
Fint skrivet
2018-03-16

  mike irow
stark vackert!!!
2016-05-15

  Soulfulsurfer
vad barn tiden går fort och får mig att smärtas och njuta. Den avslutande raden, är ofattbart vacker, kan läsa den om och om igen.
2015-04-27

    Tea Alex VIP
Vackert foto. Det omslöt texten så sympatiskt.

Det här är ditt liv.
Precis. Så lev det.
2015-04-13

    ej medlem längre
Fint skrivet !

Våga bara vara <3
2014-02-09

  axveronika
Javisst inte minst det sista är ju väldigt viktigt
2014-02-09

  Rozsi.kovacs

En lysande innebörd kvalite i denna
2014-02-09

  Lars Hedlin
JA ibland tappar vi just det som vuxna tyvärr,,bra förmedlat!
2014-02-09

  Mr Inkognito
"Om du tappar dig hitta dig" - Djupt, starkt och otroligt jävla bra!
2014-02-09

    ej medlem längre
vi flög över fälten, förvisso på
låg höjd..mamma var en smula
orolig..kram
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP