Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Poesigatan


TILLFÄLLEVÄGEN

himmelhavets väg av tillfälligheter
ord för blått, för städer långt borta
solskuggor genom skottets oxöga

vibrationer som skakar dricksglaset
och denna hand med sitt blod
mot den tunna solen


© Gerd Vading




Fri vers (Fri form) av Gerd Vading
Läst 614 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-15 13:24



Bookmark and Share


  aol
så vacker dikt,
2013-12-17

  majola VIP
Så bra, tycker jag.
2013-10-19

  Lärling
Vacker dikt!
Tycker särskilt om den första raden:
himmelhavets väg av tillfälligheter
2013-10-15

    ej medlem längre
Koncentrationen och kontrasten hög. Gillar det här.
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading