Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fårjävel

jag dras iväg
ser ögon, ser skinn
ser ingen skillnad på allt
röd grön lila
röster från förr
okokt ris genom kroppen
måste slå ihjäl något
måste hoppa högre
ta mig till ditt land

jag tar bussen till stan
det är sommar fast det är kallare på kvällen
snart kommer en jävel och hämtar mig
men jag är död innan det
fatta det
fårjävel
lugna ner dig för i helvetet
det är ju bara fredag 2013
sommaren, beachen 2013

saker har ju varit bättre om man säger så
lugnare
mindre hetsiga
eller hypomaniska
som så




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött