Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"svårt att bara vara eller?"

nä.
okej.
ett avlopp rinner i min mun.




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-15 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött