Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte om jag gillar poesi alls

 

 

nu vill jag ha ord som känns, som trampar på jorden, som har kraft
tydliga svarta, utmejslade ord för att hålla upp min ryggrad!




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 566 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-15 16:24



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Jag gillar den här dikten!
2014-02-07

  Maria Sundelin VIP
Orden blir nästan alltid plattare på pränt än när de bor i huvudet

2013-10-20

  Åsa Gustavsson VIP
En sorts brynja...
Fin text!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth